Dag 29 – Bananer

Innan jag började trodde jag att jag skulle äta massor av morötter. Det var till och med så att arbetsnamnet på boken om denna utmaning var ”Mannen som kunde tala med morötter”. Men jag har inte ätit så våldsamt många morötter. Jag har ätit fler bananer.

Igår köpte jag fler bananer. Lika bra att köpa några halvgröna, eftersom de ändå mognar ganska snabbt och jag visste att jag hade en mogen banan kvar till morgondagens frukost.

Döm om min förvåning när jag kom ned till frukosten i morse och min frukostbanan var borta. Någon hade ätit min frukostbanan. Det fanns ett mycket begränsat antal misstänkta, och jag fick ett snabbt erkännande från en av sönerna.

Eftersom jag inte hade blötlagt något bovete fick jag blanda bara bär och diverse random fågelfrön och annat. Det var som att äta en skål med grus som smakade blåbär och hallon. Om någon skulle hängt en handduk över mig idag hade jag väl somnat som en fågel.

På kvällen bar det av till Södersjukhuset för att hälsa på dotter som lagts in med misstänkt blindtarm. Precis när jag kom fram hade det blåsts ”faran över” och fick hon äta för första gången på ett drygt dygn. Hon såg väldigt nöjd ut att få äta igen. Varm mat. Jag kommer också vara nöjd om 71 dagar.

Motivation: God
Humör: Normalt
Biverkningar: Kall i kroppen
Energinivå: God

2 thoughts on “Dag 29 – Bananer

  1. ’Min frukostbanan’? Är det allmänt känt att alla bananer i hushållet är dina och bara dina? Tror du skrev att alla börjat äta mer frukt, så det går inte riktigt ihop 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.