Dag 31 – Januari

Första månaden klar. Det har gått både fort och långsamt. Så här i efterhand känns det inte så farligt, men så är det alltid. Just nu är jag ändå i någon form av stadie då det rullar på. Jag rullar runt på några recept som fungerar tillräckligt bra, och motivationen är ändå förvånansvärt hög fortfarande.

Många frågar om jag märker någon förändring. Om jag ska reflektera över första månaden så är det ingen större skillnad. Jag märker ingen skillnad att jag skulle ha väldigt mycket energi, eller att humöret skulle vara dramatiskt bättre eller sämre. Lika bitter och uppgiven som tidigare.

Har jag förlorat någon vikt? Ja. Det går nog inte att undvika med den här kosthållningen! Speciellt inte om man börjar utmaningen med ett gediget lager energi sparat runt hela kroppen. Byxorna sitter lösare och det är ett hack eller två på bältet. Blir intressant att se vad slutresultatet blir. Kanske är detta en ny metod som jag kan sälja? Behöver hitta ett bra namn. ”Livsglädje-dödar-metoden” har ingen vidare klang. Måste jobba vidare på det.

Några andra siffror? I skrivande stund har det varit 3 723 besök på sajten, vilket innebär 120 besök per dag. Under januari har det varit 133 besök från Tyskland. 91 från Arizona. 54 från Singapore. Nu blev jag nyfiken.

85% av besökarna är under en minut på sajten. 73% av besöken sker från en dator. Av mobiltelefoner har 78% en iPhone. Ett enda besök från någon som har en Huawei-telefon.

Motivation: Extra god idag när första månaden är klar!
Humör: Normalt
Biverkningar: Kalla händer. Fryser mycket mer än vanligt.
Energinivå: Hög, tills jag somnade i soffan.

2 thoughts on “Dag 31 – Januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.