Dag 1 – Bara 100 dagar kvar

Igår började allvaret sjunka in på riktigt när vi var och handlade mat inför nyårsfirande, och en första omgång rawfood. Det blir många bönor, konstiga risgryn, naturella nötter och annat elände de kommande 100 dagarna.

Ganska många nya saker på inköpslistan som vildris, nakenhavregryn, tahini och kokosolja. Ännu fler saker som jag antagligen måste beställa på någon obskyr rawfood-sajt. Kefirstarter, mesquite, bovete, acaipulver och nässelpulver. Måste googla för att lära mig vad det är för konstigheter.

Första frukosten invigdes råsaftcentrifugen som jag fått av min kära fru i julklapp. 2 äpplen maldes sakta till juice i maskinen, och 2 morötter försvann på ett ögonblick. Helt ok i kombination med en banan och en avocado. Har ingen aning om vad som är en rimlig mängd att äta. Det får jag nog räkna på vid ett annat tillfälle.

Bönröra med cashewnötter som jag gjorde till lunch var godare än den gråa massan såg ut att vara. Slevade i mig med hjälp av paprikabitar när övriga familjen åt resterna av oxfilén från nyårsafton. Det var inga avundsjuka blickar på min gegga där inte.

Nu är det bara 99,5 dagar kvar. Detta kommer bli lätt. Oups. Det där kommer jag få äta upp.

Motivation: God
Humör: Gott
Biverkningar: Inga
Energinivå: Normal

4 thoughts on “Dag 1 – Bara 100 dagar kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.