Dag 59 – Tröstätning

Ännu en dag. Ännu en grönsakslåda till lunch. Men jag har börjat att ha i färsk broccoli som omväxling. Ganska lagom med tuggmotstånd, och ingen vidare sämre smak än det andra hacket heller. Bra utfyllnad. Men jag skippar de mest träiga bitarna.

Ingen cykel idag. Skjutsade en av sönerna till mönstring för värnplikt. Han hoppas på att få någon spännande tjänst. Jag vet inte vad jag hoppas på.

Fredagsfikat på jobbet var äppelpaj på jobbet idag. Med vaniljsås. Den såg smarrig ut. Det blev så mycket över att jag kunde ta hem en till en av sönerna.

Bra tajming med äppelpajen. Den behövdes till mönstrande sonen. Han behövde tröstäta en smula på grund av att han blev hemskickad under mönstringen. Hans tidigare muskelskada i höften gör att han inte får göra lumpen.

Skönt, tycker jag! Då har risken minskat drastiskt att han väljer en militär bana och åker och krigar någonstans i världen. Helst skulle jag vilja förvara alla tre barnen i en madrasserad källare med cykelhjälmar så inget ont kan hända dem. Det är tydligen inte ok.

Motivation: Stabil
Humör: Inte värre än vanligt
Biverkningar: Myrkrypningar i benen på kvällen
Energinivå: Lagom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.