Dag 60 – Vinter

I morse snöade det ymnigt. Vintern, den bästa dagen på hela året. Det känns som det har varit november sedan… november. Lång morgonpromenad med hundskrället som fullständigt älskar snö och springer som en dåre i cirklar. Funderade på att skotta för första gången i år när jag kom hem, men räknade med att det kommer att lösa sig under dagen.

Hade det inte varit skottår hade jag varit klar med de första två månaderna redan igår. Bittert. Men efter idag har jag faktiskt överlevt denna glädjelösa kosthållning i två månader. Värt att fira! Får bli en banan.

Idag till lunch blev det ännu en hink med hackade grönsaker. När jag tog en paus efter en kvarts bökande frågade en av sönerna om jag var mätt. ”Nej, snarare kramp.”, svarade jag. Det tar en bra stund att tugga i sig allt.

Åkte och storhandlade mat idag på en annan stor matkedja. Den som har ett namn som påminner om en äcklig stad. Tyvärr är deras frukt och grönt ofta i linje med namnet. Hade en 10%-kupong, och det är enda anledningen till att jag åker dit. De hade ingen provsmakning, så det var mindre frestande att handla då. Alltid något.

Kvällspromenaden var som att åka skridskor. Superisigt, men snön hade i alla fall smält på uppfarten så jag slapp skotta. Till lördagsmys blir det nog raw-choklad-pluppar som jag köpt till överpris. Kostar att ligga på topp.

Motivation: God
Humör: Lagom tillfreds
Biverkningar: Ont i öronen av 2:a chansen i Mellon
Energinivå: Lagom

2 thoughts on “Dag 60 – Vinter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.