Dag 85 – Ringar

Jag har en smart klocka från en stor tillverkare som har ett äpple som logotyp, vad annars som rawfood-ätare? Klockan mäter aktivitet, träning och hur många timmar som jag har stått upp under minst 1 minut. För varje kategori fylls en ring från 0 till 100%, så för träning till exempel behöver jag 30 minuter per dag med förhöjd puls för att fylla ”träningsringen”.

Sedan starten av denna bisarra utmaning har jag passat på att också se om jag kan fylla alla ringar varje dag. Målet har främst varit att om jag går ned mycket i vikt, förhoppningsvis ha spår av muskler kvar genom att jag också har rört på mig. Tanken är att undvika att kroppen ska se ut som om någon har kastat en påse över ett skelett.

När jag cyklar till jobbet är det busenkelt att fylla alla ringar. Det går helt enkelt inte att misslyckas. Det är värre på helgerna eller de dagarna som idag när jag jobbar på distans. Då måste jag ut och gå med hundskrället för att fylla både tränings- och aktivitetsringarna. Lutar åt en lång kvällspromenad idag efter många stillasittande webbmöten.

Jag har faktiskt lyckats att fylla alla ringar varje dag sedan årsskiftet. Även om jag har tappat en del kilo kan jag avslöja att det är en bra bit kvar till ”skelett med påse”-utseendet.

Motivation: På topp
Humör: Kämpar på
Biverkningar: Kläderna fladdrar en smula
Energinivå: Inget att klaga på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.