Dag 86 – Trött

Var lite trött i morse och vad på väg in i duschen när kära frun frågade om inte jag skulle cykla till jobbet. Jo, så var det. Så det var bara att gå ner en trappa till omklädningsrummet och byta om till cykelkläder. Till råga på eländet hade jag glömt att köpa banan igår.

Idag är det bara är två veckor kvar. 14 dagar. 336 timmar. Efter helgen är det nästan bara 10 dagar kvar, och då börjar nedräkningen på allvar. Idag är näst sista torsdagen innan eländet är över.

Det börjar bli dags att planera återinträdet i varm-mat-atmosfären. Varmt kaffe på långfredagens morgon och kanske nybakt bröd med smältande smör och stark ost?

En fördel med att jobba hemifrån är att det går att göra långkok även till vardags. Igår gjorde jag fläskkarré i sous vide, och idag gjorde frun fläsklägg med rotmos. Det såg jättegott ut! Ena sonen undrade när han kände lukten om det skulle bli julkorv till middag, och dottern var väldigt skeptisk. Hon tittade ned i min stora skål och tyckte på riktigt att min ”mat” såg godare ut.

Har fått några frågor om hur min mat ser ut egentligen. I vanliga fall är det en supertråkig sallad med bönor, men idag var det faktiskt lite extra lyxigt med både avocado och oliver. Måste hålla med dottern. Det såg gott ut.

Min ”middag” idag, som ändå var helt ok.

Motivation: Stor
Humör: Ok
Biverkningar: Morgon- och kvällstrött
Energinivå: Lite lågt idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.