Dag 87 – Apropå

Cyklat till jobbet 4 dagar av 5 denna vecka. Går utmärkt att jobba från kontoret när det är så lite folk på plats. Det är nästan tomt på kontoret och mitt skrivbord står i ett hörn. Det hörnet går under namnet ”Corona corner” när vi var fler som ändå jobbade från kontoret. Nu har mina bordsgrannar plockat hem skärmar och jag är ensam kvar.

Apropå smeknamn. Våra förtjusande barn kallar Corona/Covid-19 för ”Kung Flu” och ”Boomer remover”. Ganska kul, om man har morbid humor som jag.

Apropå karantän så är det rätt skönt att slippa gå på middag och ta med egen specialmat. Nu kan jag bara vara hemma och glufsa grönsakshack i en stor skål utan att låtsas som att det finns någon värdighet i det. Men om 13 dagar skulle vi kunna sluta med karantänen. OK?

Apropå gå så tog jag en lunchpromenad idag i solen. Jag var långt ifrån ensam och idag var första gången jag såg att folk satt på soliga ställen och åt lunch. Och semlor. Och fikade med varmt kaffe. Det såg mycket frestande ut.

Apropå frestande. När jag kom hem efter jobbet hade kära frun precis bakat tekakor, så det luktade nybakt redan när jag öppnade garaget för att ställa in cykeln. Ingen slump att jag försöker jobba på kontoret.

Motivation: Orubblig
Humör: Bra
Biverkningar: Fikasugen
Energinivå: Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.