Dag 90 – Sponsring

Den ena dagen är den andra lik, så det är inte så mycket att skriva om. Lite variation idag på väg till jobbet i form av någon form av snö-hagel-blandning. Motvinden var så stark att cykeln nästan stannade på Västerbron. Och glasslåda med grönsaksprylar till lunch. Roligare än så blev det inte.

Desto roligare när jag kom hem och hade fått ett brev från Malmö Chokladfabrik med etiketten ”Håll ut! #chokladhjälper”. Trodde först att det äntligen var någon som ville sponsra mig. Blev snart misstänksam när jag öppnade brevet. Förvisso ekologisk och helt nötfri, men inte rawfood. Det var från jobbet som lite uppmuntran i dessa tider, och med all säkerhet inte kopplat till min bisarra kost som jag bara har 10 dagar kvar av imorgon. Men trevligt ändå! Nu vet jag vad jag ska ha till förmiddagskaffet på långfredagen.

Fortfarande ingen sponsor som har nappat. Märkligt. Den här bloggen som bokstavligen osar matglädje och experimentlusta med annorlunda råvaror.

Efter idag har jag i alla fall överlevt nästan 3 månader utan kött, mjölk, ägg, fisk, kyckling, ost, smör eller sponsorer.

Motivation: Obeveklig
Humör: Kämpar på
Biverkningar: Chokladsugen
Energinivå: Supertrött på kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.