Dag 94 – Provtagning

Vaknade till ett vinterlandskap efter nattens snöande och beslutade mig för en promenad på fastande mage i varma kängor till närmaste labb för provtagning. Jag tog prover i december för att ha som referenspunkt, och då bestämdes det även att det skulle finnas en remiss i systemet på samma prover att ta innan påsk. Kan vara smart att ta dem i god tid, om det är något strul med labbet eller remissen.

Väl framme förbi Corona-tältet och tre olika personer som frågade om jag hade förkylningssymptom fick jag vänta i kön till labbet. Efter 15 minuter var det min tur, men det fanns så klart ingen remiss för provtagning i systemet. Så då var det bara att gå hem igen, och försöka leta upp vem läkaren var och vilken mottagning som remitterade för att påminna dem om att göra det som utlovades i december. Suck. Det visade sig sedan vara läkaren som inte tryckt på rätt knapp, så remissen fanns men på fel ställe. Nytt försök på måndag.

Detta är ju sista fredagen med rawfood. Funderade på att göra lite tacofredag, men vad kan slå en glassburk med hackade prylar? Så när jag ändå hackad lunch-prylar förberedde jag middagen.

Det fick bli en näve extra cashewnötter till fredagsmys.

Motivation: Bra
Humör: Missnöjd
Biverkningar: Saknar totalt matambitioner
Energinivå: Pigg på väg till labb. Trött på vägen hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.