Dag 95 – Ost

Uppe med tuppen idag för att kunna jobba några koncentrerade timmar på kontoret med saker som måste vara klara under nästa vecka. Märkligt att sitta på jobbet en lördag, och inse att det känns som en tisdag. Eftersom det förra tisdagen på kontoret kändes som en lördag.

Passade på att ta en pauspromenad under förmiddagen till en ostbutik. Primära målet var att köpa lite roligare ostar till min mamma och svärmor som har svårt att köpa riktiga ostar från sin karantän. Sedan när jag ändå var där var det ju inte konstigare än att kanske välja någon lagrad historia till mig själv i allmänhet och nästa fredags frukost i synnerhet.

Det börjar att bli dags att planera för vanlig mat i mera detalj. Vad ska det bli till lunch? Just nu är det väldigt låga odds på att grilla korv. Kanske till och med ute i skogen vid någon av grillplatserna som finns. Bröd, kött och kanske bränna tungan. Kan det bli bättre?

Middagen blir nog med någon form av varm potatis i ugnen. Hasselbackspotatis kanske? Det är faktiskt ingen mat som jag saknar direkt. Det ska mest bli skönt att alltid slippa hacka ihop sin egen ”mat”.

Men en iskall öl kommer nog slinka ned på fredagen. Och kanske ett riktigt gott glas vin eller två, med knapriga kex och ost till efterrätt. Imorgon är det bara 5 dagar kvar.

Motivation: Prima
Humör: Helt ok
Biverkningar: Ostsugen
Energinivå: Normal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.