Dag 96 – Fika

Fem dagar kvar, och någon har ätit upp sista bananen igen så jag blir utan till frukosten. Listan med misstänkta är oerhört kort denna gång, och det visade sig mycket riktigt vara samma gärningsman som tidigare. En gång är ingen gång. Två gånger är en gång för mycket. Tre gånger är terrorbrott!

Förmiddagen spenderades med en åklagare och en fd. polis, men det var fokus på hundpromenad. Jag glömde till och med att fråga vad bananstöld har för straffskala. Det är lätt att halka in på annat att prata om.

Grönsakshack till lunch och en tupplur börjar bli tradition på helgerna. Sov som en stock och vaknade bara en gång av att hundskrället sniffade mig i ansiktet. Det har sitt pris att somna i soffan.

På eftermiddagen ville min i övrigt förtjusande fru fika och sa: ”Vill du fika? Äsch förresten, det är inget kul att fika med dig längre.”. Mysigt.

Hon gapskrattade faktiskt åt sin egna kommentar och blev allt lite förvånad när jag kom på att jag hade några rawbollar i frysen. Plötsligt satt jag med relativt tjusigt fika och hon hade två sorgliga småbullar. Men hon kunde dricka varmt te. Jag längtar verkligen efter kaffe nu.

Motivation: Orubbat stark
Humör: Normalt
Biverkningar: Kaffesugen
Energinivå: Låg. Sov för lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.