Dag 97 – Elände

Nytt försök att ta prover idag, så en långpromenad på fastande mage startar de sista skälvande veckodagarna. Med lite tur får jag svaren på torsdag och svart på vitt om jag har ruttnat inifrån eller om jag är som ny.

När jag kom hem satt dottern och tittade på sin favoritserie ”The Vampire Diaries”. Det går i korthet ut på att karaktärer dödar varandra hela tiden. Jag pikade henne om att vi får hoppas att det inte dör någon i just det avsnittet hon tittade på, varvid hon svarade något i stil med att jag inte skulle tracka henne bara för att det dör fler personer i hennes favoritserie än i min. Jag påminde henne om att min favoritserie är ”Andra världskriget i färg”. Tyvärr hade hon antagligen rätt i alla fall.

Jag var fullt frisk på morgonen, men framåt förmiddagen började jag känna mig lite risig. Mycket riktigt kom febern krypande, och jag har fått njuta av 38 grader från lunch och framåt. Tur att jag hann lämna proverna, och att det var folktomt på morgonen och att jag hade handskar osv hela tiden trots att jag kände mig 100% frisk då. Får se vart det här tar vägen.

Ena sonen frågade om det inte är ganska bra att ha haft Corona. Jo, om man överlever. Då är det kanon att ha haft viruset. Jag ser det som 50/50. Antingen överlever jag, eller också inte.

Plågsamt att vara sjuk och äta rawfood. Hade sett fram emot att avsluta det här projektet med lite stil istället för att ligga i sängen och räkna sekunderna för att tiden ska gå. Den långtidslagrade herrgårdsosten jag köpte till mig själv för frukosten på fredag ropar på mig från kylen. Det är grymt långt till fredag.

Motivation: Hög
Humör: Deppigt
Biverkningar: Feber. Igen.
Energinivå: Obefintlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.