Dag 99 – Förberedelser

Vaknade på morgonen och trodde ett ögonblick att jag var frisk. Men icke. I samma sekund som jag rörde huvudet insåg jag att huvudvärken var kvar. Och febern. Crap. Fick trösta mig med att detta var näst sista dagen.

Min plan var att åka och handla påskmat under kvällen och på riktigt kunna handla saker som jag kan äta från alla gångar i affären. Det fick istället delegeras till tre mer eller mindre frivilliga kids. Bestyckade med en lång inköpslista och 5 stabila plastkassar åkte de iväg vid lunchtid.

Handlandet gick bra, men de var nog en smula hungriga när de kom hem. De prioriterade att glufsa i sig stora bitar av den franska Delicato-tårtan de hade köpt på extrapris framför att packa upp frysvarorna. Det var en väldigt god tårta intygade alla tre med choklad i mungiporna.

Till middag insåg jag att jag lika gärna kan förbereda även morgondagens mat. Då har jag hackat mina sista grönsaker för den här utmaningen. Äntligen! Två glasslådor med färdighackade grönsaker in i kylen att avnjutas med sked imorgon.

Har packat undan de frön och konstigheter som jag kommer kunna tillaga i framtiden. Det som jag aldrig kommer att äta åkte ned i diskhon och fick en åktur via avfallskvarnen till evigheten. Det blev en väldigt märklig röra och nässelpulvret gjorde att det luktade som någon klippt en gräsmatta i köket.

Ser fram emot morgondagen. Den magiska sista hundrade dagen.

Motivation: Inget bekymmer
Humör: Hoppfull
Biverkningar: Tiden går långsamt
Energinivå: Däckad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.